Sergio Dhonré bespreekt maatschappelijke vraagstukken

Goedendag,

Mijn naam is Sergio Dhonré. Ik werk als persoonlijk begeleider in de jeugdgevangenis. In het verleden heb ik gewerkt met verslaafde, tienermoeders en dak-en thuislozen. In deze wereld gebeurt van alles om ons heen. De maatschappij verandert voortdurend. Het wordt steeds lastiger soms om vast te houden aan het geloof. Om die reden wil ik met u graag maatschappelijke vraagstukken bespreekbaar maken. 

In deze Nederlandse maatschappij is er steeds minder plek voor Gods woord en is men alleen bezig met het behagen van de eigen lusten. Ik heb vier belangrijke onderwerpen die ik aan de hand van een Powepoint bespreekbaar maak. Ik probeer mijn boodschap met de liefde van God en de genade van de Here Jezus aan u te verkondigen.

De onderwerpen die ik bespreek zijn:
- Het belang van positief spreken over uzelf en u naaste
- Sex en de Bijbel
- Wat als mijn kind niet gelooft?
- Wat moet ik doen als mijn leven niet verloopt zoals ik had gehoopt?

Mocht u vragen of interesse hebben neemt u gerust contact met mij op. 

God bless you

0 voorstellingen gevonden van Sergio Dhonré bespreekt maatschappelijke vraagstukken

;