Sieberen Voordewind


Evangelist Voordewind is beschikbaar om te spreken in een samenkomst, eredienst, evangelisatiedienst/ bijeenkomst, seminar, bijbelstudie, radioprogramma, uitvaartbijeenkomst, conferentie, enz.

 

(tijdelijk alleen in een straal van 26 km rond Hoogeveen).

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

 

​Evangelist Sieberen Voordewind is geboren in Eerbeek (Gld) en had al op jonge leeftijd bewogenheid voor verloren zielen en was bewust van zijn roeping. Op zijn 15e ontving hij voor de waterdoop de doop met de Heilige Geest en door de jaren heen hebben verschillende bekende predikers over zijn roeping geprofeteerd. Nadat hij in 1990 als evangelist is aangesteld door een voorganger, heeft hij met zo nu en dan steun van anderen, vele mensen bereikt met het evangelie van Gods liefde en genade, via een kinderbijbelschool, evangelisatiecampagnes, samenkomsten, (eigen) uitgegeven lectuur in verschillende talen, internet, audiocassettes, radio, straatacties, telefonische hulplijnen, deur aan deur acties, enzovoort.

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;