SUE Moreno - Songs of Love and Faith


www.SueMoreno.com

Songs from the Memphis Soul Sessions

Sue Moreno – Memphis Soul, Gospel, Jazz

We kennen Sue Moreno als bevlogen vocalist, songwriter en performer die met haar unieke stijl, natuurlijke klasse, charisma en warme persoonlijkheid haar publiek weet te raken. Haar show concepten hebben haar over de hele wereld gebracht, met voorstellingen en tours in Europa en Amerika tot aan Scandinavië en Zuid-Amerika. Ze speelde uitverkochte ‘residential shows’ en deed succesvolle theatertours in binnen- en buitenland. 

Afgelopen jaar is haar nieuwste album ‘The Memphis Soul Sessions - Songs of Love and Faith’ verschenen, opgenomen in Memphis met legendarische muzikanten. Geheel geproduceerd door Sue, en verschenen op haar eigen label Heavenly Records.

Er is geen beter moment om de spirituele boodschap van de plaat over God, hoop, liefde en licht te brengen dan vandaag.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Sue Moreno – Memphis Soul, Gospel, Jazz

We kennen Sue Moreno als bevlogen vocalist, songwriter en performer die met haar unieke stijl, natuurlijke klasse, charisma en warme persoonlijkheid haar publiek weet te raken. Haar show concepten hebben haar over de hele wereld gebracht, met voorstellingen en tours in Europa en Amerika tot aan Scandinavië en Zuid-Amerika. Ze speelde uitverkochte ‘residential shows’ en deed succesvolle theatertours in binnen- en buitenland. 

Afgelopen jaar is haar nieuwste album ‘The Memphis Soul Sessions- songs of Love and Faith’ verschenen, opgenomen in Memphis met legendarische muzikanten die onder meer werkten met Al Green en Aretha Franklin. Geheel geproduceerd door Sue, en verschenen op haar label Heavenly Records. Er is geen beter moment om de spirituele boodschap van de plaat over God, hoop, liefde en licht te brengen dan vandaag.

Meer info: www.SueMoreno.com  

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;