Jij bent geliefd!


Vanuit de christelijke identiteit wordt ingegaan op pesten en naastenliefde, over eigenwaarde en de waarde die God heeft bepaalt. Het is een mooie, interactieve voorstelling die laat zien dat ieder mens geliefd is, dat elk mens het verdient om zelfverzekerd op te groeien of te leven. Dat leugens dat kunnen dwarsbomen maar dat God ons ook een sterk wapen heeft gegeven om overwinnaar te zijn. Dat wij een naaste zijn voor iemand om ons heen.

Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor scholen, voor de onderbouw zowel voor de bovenbouw. Maar kan indien gevraagd ook omgezet worden voor een gezinsdienst. De kosten voor een voorstelling zijn 415 euro excl reiskosten vanaf Katwijk aan zee. Voor meerdere voorstelling op 1 dag is er een gereduceerde prijs. Neem contact op voor meer informatie.

*Elke voorstelling van Theater de Regenboog is corona proof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Voor meer informatie, vul hieronder het formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater de Regenboog is een christelijk theater die op locatie een voorstelling geeft voor jong en/of oud. De voorstellingen zijn zo ontworpen om mensen van alle leeftijden te entertainen en te inspireren met een christelijk thema. Of je nu jong of oud bent, je kan er zeker van zijn dat je iets zult leren en waarderen aan de voorstellingen. Er zijn uit verschillende thema's te kiezen maar ook een voorstelling op maat behoort tot de mogelijkheden. Inmiddels bestaat het theater van Emilia Verdoes al meer dan 7 jaar en heeft zij op veel plekken in Nederland voorstellingen gegeven.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;