Jij bent geliefd!


Vanuit de christelijke identiteit wordt ingegaan op pesten en naastenliefde, over eigenwaarde en de waarde die God heeft bepaalt. Het is een mooie, interactieve voorstelling die laat zien dat ieder kind geliefd is, dat elk kind het verdient om zelfverzekerd op te groeien. Dat leugens dat kunnen dwarsbomen maar dat God ons ook een sterk wapen heeft gegeven om overwinnaar te zijn. Dat wij een naaste zijn voor iemand om ons heen. Aan de hand van onder andere het verhaal van de  Barmhartige Samaritaan wordt een mooi voorbeeld geven hoe het door Jezus wordt bedoeld.

Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor scholen, voor de onderbouw zowel voor de bovenbouw. Maar kan indien gevraagd ook omgezet worden voor een gezinsdienst. Neem contact op voor meer informatie.

*Elke voorstelling van Theater de Regenboog is corona proof en kan binnen of buiten worden gedaan*

Voor meer informatie, vul hieronder het formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater de Regenboog is een christelijk theater die op locatie een voorstelling geeft voor jong en/of oud. Er zijn uit verschillende thema's te kiezen maar ook een voorstelling op maat behoort tot de mogelijkheden. Inmiddels bestaat het theater van Emilia Verdoes al meer dan 6 jaar en heeft zij op veel plekken in Nederland voorstellingen gegeven.

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;