Pasen, het feest van hoop!


Vier de speciale christelijke feestdagen van het jaar met betoverende voorstellingen van Theater de Regenboog! Onze op thema gebaseerde christelijke voorstellingen zijn perfect voor zowel kinderen als volwassenen, en brengen de prachtige boodschap van het Kerstfeest, Paasfeest en Pinksterfeest tot leven.

Ontdek waarom Jezus werd geboren, waarom Hij moest sterven en weer opstond, en wat de rol van de Heilige Geest hierin is. Onze voorstellingen zijn niet alleen informatief maar ook interactief, waardoor ze ideaal zijn voor het hele gezin of specifiek gericht op kinderen. Ze vormen ook een waardevolle toevoeging voor zowel de onder- als bovenbouw van basisscholen.

De kosten voor een onvergetelijke ervaring bedragen slechts 415 euro, exclusief reiskosten vanaf Katwijk aan Zee. Profiteer van speciale prijzen bij het boeken van meerdere voorstellingen op één dag!

Belangrijk: Onze voorstellingen worden volledig coronaproof gehouden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze bijzondere gelegenheid. Maak van deze feestdagen een onvergetelijke ervaring met Theater de Regenboog!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater de Regenboog is een christelijk theater die op locatie een voorstelling geeft voor jong en/of oud. De voorstellingen zijn zo ontworpen om mensen van alle leeftijden te entertainen en te inspireren met een christelijk thema. Of je nu jong of oud bent, je kan er zeker van zijn dat je iets zult leren en waarderen aan de voorstellingen. Er zijn uit verschillende thema's te kiezen maar ook een voorstelling op maat behoort tot de mogelijkheden. Inmiddels bestaat het theater van Emilia Verdoes al meer dan 7 jaar en heeft zij op veel plekken in Nederland voorstellingen gegeven.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;