MICHAL


Theatergroep HENS speelt: 

MICHAL

"Je roept me in de verf. Ik heb je zo helder voor ogen, maar op het linnen vervagen je contouren."

De kunstenares Michal doet pogingen om op het linnen haar relatie met de mannen in haar leven vorm te geven. Haar vader Saul, Jonathan haar broer en Koning David, de man die ze nog steeds liefheeft. Maar ze vindt geen enkel doek goed genoeg. Haar atelier slibt langzaam dicht met opzetten die nooit afkomen. Geprikkeld door Jonathan, wordt ze gedwongen om haar grootste angst en bitterheid onder ogen te zien. Langzaam wordt duidelijk waar Michal tegen vecht.

"Ik zoek in elke schets, in elk schilderij. Ik zoek, maar vind hem niet."

Voor meer informatie, vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theatergroep HENS maakt voorstellingen waarbij Bijbelse vertellingen een nieuw gezicht krijgen en verrassend dichtbij worden gebracht. Na HADASSA, STER VAN SUSA (2012) en PONTIUS PILATUS (2016) komen zij vanaf april 2022 met de nieuwe voorstelling MICHAL. Een moderne theaterbewerking over de eerste vrouw van Koning David. Indringende teksten en een vlotte wisseling in humor, scherpte en ontroering worden onderstreept door verrassende muziek. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;