De laboratoriumavonturen van Professor Cool!


We zijn in het laboratorium van professor Cool. Professor Cool wil graag dat de kinderen hem een slimme professor gaan vinden en demonstreert daarom zijn nieuwste uitvindingen aan hen. Zo zien we een ‘kledingophangapparaat’, een ‘stem-hardmaker’ en andere bijzondere machines. Maar die werken allemaal niet helemaal zoals bedoeld…

Als professor Cool een boek pakt valt daar een geheimzinnige brief uit. Daarin staan aanwijzingen hoe je de beste uitvinding ter wereld kunt vinden. Daar heeft professor Cool wel oren naar! En na een lange interactieve zoektocht vol grappige voorvallen, werkende en niet-werkende uitvindingen, rare aanwijzingen, goocheltrucs en liedjes ontdekt Professor Cool dat de waarheid heel anders is dan hij dacht en leert hij samen met de kinderen dat het niet gaat om wat anderen over je zeggen, maar dat iedereen een talent heeft die God kan gebruiken!

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld wanneer u een speciaal thema heeft.  

Praktisch

Prijs: €375,- excl. 9 % btw en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zwolle)

Speelduur voorstelling: ongeveer 60 minuten

Opbouw: 1,5 uur

Leeftijd: 4 - 11 jaar

Speeloppervlak: 7 meter breed en 6 meter diep.

Meer weten? Kijk ook eens op professorcool.nl!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Jenne Minnema, spreker en theatermaker. Hieronder kun je meer lezen over wat ik doe. Als je vragen hebt: laat het gerust weten!

 

Professor Cool

Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info.

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;