De laboratoriumavonturen van Professor Cool!


We zijn in het laboratorium van professor Cool. Professor Cool demonstreert zijn nieuwste uitvindingen aan de kinderen. Zo zien we een ‘beter-kijk-machine’, een ‘stem-hardmaker’ en andere bijzondere apparaten. Maar die werken allemaal niet helemaal zoals bedoeld…

Dan wordt professor Cool gebeld door burgemeester van Statighuizen. Hij wil voor het eind van de show de belangrijkste uitvinding ter wereld hebben! Professor Cool schrikt, maar gaat direct aan de slag. En na een lange interactieve zoektocht vol grappige voorvallen, werkende en niet-werkende uitvindingen, vreemde aanwijzingen, bezoek van die rare buurman Bart, goocheltrucs en liedjes ontdekt Professor Cool dat de waarheid heel anders is dan hij dacht en leert hij samen met de kinderen dat het niet gaat om wat anderen over je zeggen, maar dat God iedereen een talent heeft gegeven om te gebruiken!

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld wanneer u een speciaal thema heeft.  

Deze voorstelling past goed bij het vakantiebijbelweekthema 2024 'wegwijs'

Praktisch

Prijs: €375,- excl. 9 % btw en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zwolle)

Speelduur voorstelling: 60 minuten
Opbouwtijd: 1,5 uur
Leeftijd: 4 - 12 jaar
Speeloppervlak: 7 meter breed en 4 meter diep

Meer weten? Kijk ook eens op professorcool.nl!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Jenne Minnema, spreker en theatermaker. Hieronder kun je meer lezen over wat ik doe. Als je vragen hebt: laat het gerust weten!

 

Professor Cool

Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info via www.visjen.nu

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;