Professor Cool & het mysterie van de kluis


Als Professor Cool op een dag aan het opruimen is komt hij een oude schatkaart tegen. Hij volgt de aanwijzingen die op de kaart staan en vindt een vreemde kluis. Die zit alleen goed op slot. De professor gaat op zoek naar de toegangscodes. Samen met de kinderen lost hij vreemde raadsels op, speelt hij een rare quiz, komen er goocheltrucs voorbij en zo verzamelen de kinderen samen met de professor aanwijzingen om de kluis te kunnen openen. Zal het lukken? En wat voor schat zit er in?  

Mijn shows zijn hyper-interactief. De kinderen worden doorlopend bij de voorstelling betrokken en hun hulp is nodig om het mysterie op te lossen. De show lijkt een beetje op een escape room omdat de aanwijzingen vaak op verrassende wijze verstopt zitten.

Dit toneelstuk bevat: goocheltrucs, puzzels, volop interactie en een duidelijke boodschap. Deze kan in overleg aangepast worden. 

 

Praktisch

Prijs: € 375,- excl. 9% btw en reiskosten (€0,25 per km vanaf Zwolle)  Bij meerdere voorstellingen is korting mogelijk, neem contact op voor een maatwerkoplossing.

Speelduur voorstelling: 60 minuten
Opbouwtijd: 1,5 uur
Leeftijd: 4 - 12 jaar
Speeloppervlak: 7 meter breed en 4 meter diep

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in en ik neem snel contact met u op! Of kijk eens op professorcool.nl!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Jenne Minnema, spreker en theatermaker. Hieronder kun je meer lezen over wat ik doe. Als je vragen hebt: laat het gerust weten!

 

Professor Cool

Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van God's liefde voor hen, en dat dit ook op een grappige manier kan! Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Daarom zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes en nog veel meer! De kinderen worden ook altijd uitgedaagd om mee te doen: al mijn shows zijn altijd hyper-interactief!

Neem gerust contact op voor meer info via www.visjen.nu

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;