1Saam


Eenzaamheid laat zich niet in één pashokje plaatsen. In de voorstelling 1SAAM maken we kennis met een breed palet aan mensen die elkaar maar niet lijken te vinden, tot ze met elkaar in botsing komen.

Het stuk speelt zich af op de afdeling met afgeprijsde artikelen van een willekeurig warenhuis. Het botert niet tussen de nieuwe verkoopster en haar cheffin. De liefde tussen de nuchtere klusjesman en de gevoelige secretaresse bloeit voorzichtig op. Een oude klant wil de waarheid niet onder ogen zien. Een jonge man is wanhopig op zoek. De één is nog eenzamer dan de ander. De problemen stapelen zich op. In deze tragische komedie, geschreven door Jan Draaijer, proberen mensen zoals jij en ik liefde en houvast te vinden. Pijnlijk, hilarisch en hoopvol.

Technisch:
1Saam is een voorstelling van ongeveer 75 minuten.. We hebben zelf toneeldoeken voor het creëren van coulissen en gebruiken led-lampen voor het creëren van sfeerlicht. De zaal hoeft niet per se verduisterd te worden, maar het verhoogt wel de sfeer natuurlijk! 
We hebben voor deze show een vloer (of podium) MINIMAAL van 5 meter diep en 6 meter breed nodig (8m breed is gewenst). Wanneer er een eigen band aanwezig is, zal deze aan buiten het speelveld moeten staan.

Kosten:
Voor het spelen van dit stuk op locatie rekenen wij € 425,- en reiskostenvergoeding van € 0,10/km per persoon. Aantal personen:  5 spelers + 2 ondersteuners (techniek en opbouw). Wanneer wij zelf voor de geluidsversterking moeten zorgen, rekenen wij € 25,- per headset en € 25,- voor de installatie (versterker + boxen). Alle prijzen zijn incl. BTW.

Kleine kas korting
Wij willen graag dat ons theater voor iedereen beschikbaar is. Mocht het budget een obstakel zijn om ons te boeken, dan kunt u gebruik maken van onze 'kleine kas korting' van 50% op de factuur.

Geef bij het boeken aan dat u hiervan gebruik wil maken en waarom.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen, is een bevlogen theatergroep die - spelend met teksten en muziek - maatschappij-kritische thema’s op de planken brengen. Vanuit onze christelijke identiteit willen we ons laten inspireren bij het maken van onze stukken. Onze doelgroep is echter niet (alleen) de kerk, maar de volle breedte van de samenleving. Niet om te evangeliseren of te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden of een spiegel voor te houden.

 

Wil je meer informatie? stuur dan gerust vrijblijvend een mail naar ons via deze website.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;