Training Podium presentatie


Wanneer je op een podium staat, of voor een grote groep moet spreken, zou je liever niet willen laten merken dat je nerveus of onzeker bent. Nog lastiger wordt het wanneer er ook nog eens een camera op je gezicht staat ingezoomd.

Woorden kan je kiezen, maar lichaamstaal is vaak een autonoom proces. Door bewuster te worden van je eigen lichaamstaal zal je ook zelfbewuster een podium opstappen. 
Job en Corien zijn gespecialiseerd in non-verbaal spreken. zij kunnen je leren om je de verbale en non-verbale communicatiestromen met elkaar in evenwicht te brengen, zodat je boodschap veel sterker en duidelijker over komt. Je bent niet meer afgeleid door onzekerheden of nervositeit, en je publiek dus ook niet meer! 

En weet je hoeveel invloed je houding heeft op hoe jij je voelt? 
Tijdens een training komen er verschillende aspecten aan bod: 
- Binnenkomst
- Houding
- Ritme
- Stemgebruik
- Samenwerking tussen lichaam en geest
- Observeren
- Lezen van de lichaamshouding van de ander

Sinds de Coronapandemie geven we ook online trainingen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Wij zijn Job en Corien van Ongezegd Gesproken. 
Wij geven workshops en trainingen in non-verbale communicatie. Ons streven is om door middel van ons aanbod zoveel mogelijk mensen bewuster en bekwamer non-verbaal te laten communiceren. We geloven dat iedereen daardoor in staat is betekenisvolle relaties aan te gaan. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;