Dikke Prima


In zijn eerste programma van ongeveer 60 minuten, neemt Walter het publiek mee in zijn eigen leven. In een mix van cabaret, liedjes en spoken word vertelt hij met  welke ongemakken en vooroordelen krijgt hij te maken en kloppen die allemaal wel. De voorstelling kan seculier worden gespeeld, indien gewenst kan er ook een koppeling met de bijbel/bijbelteksten worden gemaakt. 
Prijs per voorstelling is € 375,- indien geluid(sman) aanwezig (simpele backline mic/headset - gitaar - laptop) . Wanneer er een geluidsset meegenomen moet worden, is de prijs € 525,- 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Walter Leendertse is een columnist/cabaretier die gebruik maakt van de kleine observaties in het leven. Met de nodige dosis zelfspot en muzikaliteit neemt hij het dagelijkse leven onder de loep. In zijn eerste programma 'Dikke prima' neemt hij ons mee zijn eigen leven, hoe kijken wij naar anderen en hoe veroordelen wij anderen soms. Daarnaast is hij ook te boeken voor een cabaretprogramma op maat of een cursus column schrijven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;