Willie Zeldenrust'-ten Harkel


Naar aanleiding van mijn boeken Uitdagende Outfit, Hemelkinderen, Schipperen, Het roer om! word ik regelmatig uitgenodigd om voor vrouwen te spreken, of in kerkediensten en speciale bijeenkomsten. Ik vertel over de onderwerpen waarover ik heb geschreven zoals het boeiende onderwerp de geestelijke wapenrusting, over verlies, rouw en herstel, over de connectie tussen leven op een schip en leven met God, over Gods betrokkenheid bij ons leven. Verhalen uit mijn gewone leven gegrepen over een ongewone God. Tijdens mijn spreekbeurten maak ik graag gebruik van visualisatie in verschillende vormen en op verschillende manieren. Bekijk de filmpjes en foto's. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Wie ben ik? Ik ben Willie Zeldenrust-ten Harkel. Getrouwd, moeder van drie kinderen, waarvan ons middelste kind een hemelkind is. Oma ben ik van ondertussen zes kleinkinderen. De laatste jaren heb ik mij gewijd aan schrijven en spreken. Naar aanleiding van mijn boeken Uitdagende Outfit, Hemelkinderen, Schipperen, Het roer om! word ik regelmatig uitgenodigd om voor vrouwen te spreken, of in kerkdiensten en speciale bijeenkomsten. Ik vertel over de onderwerpen waarover ik heb geschreven zoals het boeiende onderwerp de geestelijke wapenrusting, over verlies, rouw en herstel, over de connectie tussen leven op een schip en leven met God, over Gods betrokkenheid bij ons leven. Verhalen uit mijn gewone leven gegrepen over een ongewone God. Tijdens mijn spreekbeurten\lezingen maak ik graag gebruik van visualisatie in verschillende vormen en op verschillende manieren. Mijn schrijverij en praatjes voorzie ik van de nodige humor, omdat humor balans brengt in alle serieuziteit van het leven. Zie ook mijn foto's en video.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;