Zandkunstenaar Helene


Het mooie van mijn zandkunst voorstellingen is dat er veel werk in korte tijd gemaakt wordt en dat veel mensen tegelijkertijd ervan kunnen genieten. Een breed publiek van kinderen en volwassenen van 4 tot 100 jaar genieten van de zandkunst.

De speciale zandkunst bakfiets is geschikt voor shows tot maximaal 100 personen per voorstelling en schaduw of avondschemering is nodig om de tekeningen optimaal tot hun recht te laten komen. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Zandkunst is prachtig, betoverend, verwonderlijk. Mensen zitten op het puntje van hun stoel. Wat wordt er nu weer getekend? Op de achtergrond klinkt mooie muziek en de plaatjes vormen een verhaal.

Zandtekenen is sprookjesachtig, het verwondert mensen, het maakt toeschouwers rustig, vrolijk en dromerig.  Het is een kunstvorm die veel zintuigen in beweging brengt; ogen, oren, gevoel en creativiteit worden aangeraakt.

Helene is een veelzijdige kunstenares. Ze ontwerpt zandtekeningen en vertelt verhalen via het zandtekenen op een lichtbak. Door de projectie kan het hele publiek meegenieten en verwonderen over de prachtige tekeningen die ontstaan.

Het voordeel van de zandkunst is dat er veel werk in korte tijd gemaakt wordt en dat veel mensen tegelijkertijd ervan kunnen genieten. Een breed publiek van kinderen en volwassenen van 4 tot 100 jaar genieten van de zandkunst.

Voor buitenoptredens hebben we een mobiele zandkunstbakfiets ontworpen. Deze unieke bakfiets is zeer geschikt voor feesten, festivals, bruiloften en bedrijfspresentaties.

Veel is mogelijk wat betreft de zandkunstvoorstellingen en gaat in overleg. Neem contact op via het contactformulier.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;