Ineke Marsman-Polhuijs

Ik ben Ineke (1978), getrouwd, moeder van vijf, schrijver, singer songwriter en spreker. Ik werk als schrijfcoach bij het ministerie van Sociale Zaken en schreef een bijbels dagboek voor tieners (komt begin 2024 uit) en een bijbelstudieboekje over het bijbelboek Daniël. Ook schreef ik 'Als er niets meer klopt', over geloven in het dal. Hoe houd je vast aan je geloof als je niets anders voelt dan verdriet en teleurstelling? 
Als ik spreek, zing ik vrijwel altijd ook zelfgeschrevn liedjes. Soms kun je met een lied meer zeggen dan met woorden alleen. Ik spreek soms in kerken, soms op een avond van een studentenvereniging of bijbelstudiegroep. 
Ik hoop mensen met wat ik zeg en zing te bemoedigen dat God bij hen is en dat we naar Hem toe kunnen gaan met alles wat ons bezighoudt en zoals we zijn. 
 

1 voorstellingen gevonden van Ineke Marsman-Polhuijs

Ineke Marsman-Polhuijs

Ineke Marsman-Polhuijs

Ineke Marsman-Polhuijs
Viering
;