Reyer ten Napel

Mijn naam is Reyer ten Napel, ik ben 22 jaar en ik woon op Urk. Ik ben een enthousiaste theologie student en mag sinds kort in allerlei gemeenten voorgaan. Op dit moment loop ik stage in de plaatselijke pinkstergemeente waar ik allerlei mooie dingen mag doen.

Het is mijn verlangen dat mensen zich bewust  worden van het potentieel dat God in hen gelegd heeft door Zijn Heilige Geest. Namelijk, worden als Jezus! 

Mensen die mij hebben horen spreken, geven mij terug dat ik heel rustig en natuurlijk overkom en dat ik weet waar ik het over heb. 

3 voorstellingen gevonden van Reyer ten Napel

Koninkrijk van God - Reyer

Koninkrijk van God - Reyer

Reyer ten Napel
Jeugddienst
Waarover je maar wilt.

Waarover je maar wilt.

Reyer ten Napel
Jeugddienst
Wat is jouw identiteit?!

Wat is jouw identiteit?!

Reyer ten Napel
Jeugddienst
;