Tom Baksteen

Mijn naam is Tom Baksteen: echtgenoot van Christa en vader van drie geweldige kinderen. Ik werk in het bedrijfsleven als consultant in de logistieke dienstverlening en voor de kerk als spreker, schrijver en trainer. Mijn grootste passie is om God en Zijn waarheid steeds dieper te gaan begrijpen, dat zelf uit te leven en dit vervolgens over te brengen op Zijn kerk.

Wanneer wij met een open hart naar God luisteren, bereid zijn om te veranderen en te focussen op de eeuwige zaken, zal Gods woord in goede grond landen. Dan zullen we God dieper kennen en zullen we rijkelijk vrucht dragen in het dagelijks leven.

Dit werk ik uit door de trainingen, preken, artikelen en cursussen voor tieners, jongeren en volwassenen die ik geeft voor een verscheidenheid aan kerken in heel Nederland.

Mijn onderwijs kenmerkt zich volgens velen door duidelijkheid, diepgang, vriendelijke scherpte en praktische toepasbaarheid. Goed onderwijs bevat ten minste deze drie elementen: Het communiceert waarheid, inspireert de luisteraars en helpt ze om dit toe te passen.

Ben je benieuwd naar hoe dat onderwijs eruit ziet? Kijk even op mijn website www.ingoedegrond.com voor voorbeeldpreken, artikelen en verder aanbod

2 voorstellingen gevonden van Tom Baksteen

Leven met focus: Discipline van een discipel

Leven met focus: Discipline van een discipel

Tom Baksteen
Kerkdienst
Apologetiek (geloofsverdediging)

Apologetiek (geloofsverdediging)

Tom Baksteen
Jeugddienst
;